WELKOMPARKET-Laminaat-PVCWANDPARKETTRAP DEUR & MAATWERKBADKAMERPARKETBUITENPARKETPROJECTENBEDRIJFSERVICELIJN 0317-412659ONDERHOUD SCHUREN SCHADEHERSTELFOTO'Se-WEBSHOPGEBRUIK ADVIESEnglishCONTACT
ONDERHOUD SCHUREN SCHADEHERSTEL

Beschadigde delen door meubels, waterschade, verkleuringen, woonkamer of keuken uitbreiding en dient de vloer ook in het nieuwe gedeelte te worden aangelegd of algeheel opfrissen van de parketvloer zodat deze weer een prachtige uitstraling zal krijgen, uw kwaliteitsvloer is het waard !

Schadeherstel parketvloeren:
Dankzij meer dan 35 jaar ervaring met ambachtelijke parketvloeren is geen houtsoort of type parket ons vreemd.
Als u thuis al een parketvloer heeft of misschien een ander huis heeft gekocht compleet met houten vloeren en dient daar wellicht wat aan gedaan te worden, reparatie of restauratie. Restauratie van klassieke parketvloeren in monumentale panden is telkens weer een uitdaging voor de parketteur maar ook het schuren en opnieuw afwerken of het onderhoud van een bestaande parketvloer behoort tot de veel voorkomende werkzaamheden van onze parketteurs.

Onderhoud / vloerverzorging / schuren / inkleuren :
Graag komen we bij uw vloer kijken om deze een vakkundige opknapbeurt te geven waarbij u na het stofvrij schuren als het ware opnieuw kunt kiezen uit verschillende afwerkmogelijkheden o.a. olie/hardwax, was, lak en kunt u zelfs ervoor kiezen om een totaal vernieuwend uiterlijk aan de vloer te geven. In dit soort onderhoud komt het ambachtelijke vakmanschap en specialisme van Holleman Parket met eigen team van parketteurs goed tot z'n recht;

Ook voor het opnieuw inkleuren van uw parketvloer in de door u gewenste kleur en uitstraling, bijvoorbeeld om uw traptreden in dezelfde kleur van uw parketvloer aan te passen of dat de kleur van huidige serre aan nieuwe woonkamer en hal aangepast dient te worden. Om u hierin optimaal de juiste keuze te bieden is er de mogelijkheid om een specifiek kleurmonster naar uw individuele wensen aan te maken. Tegenwoordig zien we veel wit, grijs en zwarttinten, maar ook een natuurlijke, onbehandelde uitstraling is populair. Van al deze kleuren, en vele varianten, zijn monsters aanwezig in onze showroom. 

<< Power reinigen >> / Onderhoudscontract :
Ook voor periodiek onderhoud / renovatie / Powerreinigen (=zonder schuren) kunt u ons contacten. Wij begrijpen als geen ander dat onderhoud van de parketvloer vaak wordt uitgesteld, en van uitstel komt vaak afstel. Bij houten vloeren kan dit echter rampzalig zijn. Daarom bieden we graag de mogelijkheid van een onderhoudscontract aan als service. In overleg komt parketteur 1 of 2 maal per jaar voor reiniging en onderhoud met de juiste behandeling en onderhoudsprodukten. Op deze manier bent u verzekerd van een tijdloze parketvloer welke in topconditie blijft.

Zo verzorgen we bijvoorbeeld ook het onderhoud aan de parketvloeren van enkele bekende objecten uit de regio zoals Hotel de Wereld en Universiteit Wageningen. Tevens het gemeentehuis in Renkum wordt door Holleman Parket "ontzorgt" door regelmatige onderhoudsbeurten voor beter behoud van de duurzame parketvloeren.
NIEUW :  Wilt u de mogelijkheden voor renovatie of 
<< powerreinigen >> van uw vloer weten?   
Bel ons en we staan u graag te woord, ook om een vrijblijvende afspraak te maken : 0317-412659


Opnieuw inkleuren huidig parket / Patineren door kleurspecialist Holleman Parket Wageningen

  • Stofvrij Schuren  
  • Borstelen
  • Schrapen
  • Logen
  • Roken
  • Verouderen
  • Parketvloer opnieuw naar eigen wens inkleuren / Patineren
  • Olieën / Hardwax / Lakken
  • Powerreiniging
  • Details overige afwerking o.a. : buisrozetten, plinten, neuten, architraven
 
WELKOMPARKET-Laminaat-PVCWANDPARKETTRAP DEUR & MAATWERKBADKAMERPARKETBUITENPARKETPROJECTENBEDRIJFSERVICELIJN 0317-412659ONDERHOUD SCHUREN SCHADEHERSTELFOTO'Se-WEBSHOPGEBRUIK ADVIESEnglishCONTACT